Καλώς ήρθατε στην LINGUAheart

Πώς να επιλέξω το κατάλληλο κέντρο ξένων γλωσσών για το παιδί μου

Η εκπαίδευση του παιδιού αποτελεί για τους περισσότερους γονείς κορυφαίο μέλημα και μία σπουδαία επένδυση, πριν από την οποία οφείλουμε να έχουμε κάνει ενδελεχή έρευνα.

 

Δεδομένου, ότι κατά τα πρώτα μαθητικά τους χρόνια (περισσότερο από όλα τα επόμενα) τα παιδιά μας “ρουφούν” σαν σφουγγάρια την γνώση, κατανοούμε πόσο σημαντικό είναι να εκπαιδευτούν σωστά και να δημιουργήσουν γερά θεμέλια που θα τα βοηθήσουν να προοδεύσουν στο μέλλον.

 

Η γνώση των ξένων γλωσσών δεν αποτελεί εξαίρεση, το αντίθετο μάλιστα.

 

Η απόφαση της επιλογής φροντιστηρίου ξένων γλωσσών είναι δύσκολη. Όταν, όμως, συνειδητοποιείς ότι έχεις επιλέξει σωστά, νιώθεις τρομερή ανακούφιση και σιγουριά για το μέλλον του παιδιού, τουλάχιστον σε αυτόν τον τομέα.

 

Γιατί το καλό κέντρο εκπαίδευσης δεν επικεντρώνεται μόνο στο να διδάξει σύμφωνα με τους τυπικούς κανόνες μία ξένη γλώσσα παρά προσφέρει την δυνατότητα στον μαθητή να εξελίξει συνολικά τις δεξιότητες και τα ταλέντα του, έτσι ώστε να έχει οφέλη σε όλη του τη ζωή.

 

 

Στη Linguaheart η διδασκαλία των ξένων γλωσσών γίνεται με μια ολιστική προσέγγιση κατά την οποία οι εκπαιδευτικοί ανακαλύπτουν τις κλίσεις των μαθητών και τους βοηθούν να εξελίσσουν τις δεξιότητες και τα ταλέντα τους.

 

Παράλληλα αποχαιρετούμε τις βαρετές και αναποτελεσματικές μεθόδους διδασκαλίας και καλοσωρίζουμε την διαθεματική διδασκαλία CLIL (Content and Language Intergraded Learning), εντάσσοντας την μουσική, την τέχνη την γεωγραφία, την ιστορία και ότι άλλο μας φανεί ενδιαφέρον και δημιουργικό στο μάθημα μας.

 

Επιπλέον, δίνεται έμφαση στις πιο σύγχρονες μεθόδους εκπαίδευσης με την ανάπτυξη σημαντικών δεξιοτήτων, όπως της κριτικής σκέψης (critical thinking), της δημιουργικότητας(creativity), της επικοινωνίας (communication), της συνεργασίας (collaboration) και πολλών άλλων.

 

 

Με ποιον τρόπο εφαρμόζονται στην Linguaheart

  

 

Εξαιρετικά σημαντική είναι  για εμάς η προσέγγιση των μαθητών ανάλογα με το μαθησιακό τους προφίλ (Linguistic, Logical/ Mathematical, Musical..) 

 

Επιπλέον, δίνουμε  έμφαση στην Συναισθηματική Νοημοσύνη καλλιεργώντας δεξιότητες όπως αυτογνωσία, κίνητρο και ενσυναίσθηση.

 

Σύμμαχοί μας στην επιτυχή εφαρμογή της μεθοδολογίας μας είναι τα πιο σύγχρονα Educational Visual Tools.

 

Επιπλέον, οι μαθητές εξελίσσουν τις δεξιότητες τους στην γλώσσα που διδάσκονται μέσα από εφαρμογές  και εκπαιδευτικά προγράμματα( Ted Talks, Kahoot!, Artful Thinking, Wordwall).

 

Φυσικά να μην ξεχνάμε ότι η ολιστική προσέγγιση της διδασκαλίας μας δεν σταματά με το τέλος της διδακτικής ώρας.

Προσφέρουμε σε όλους μας τους μαθητές ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα μελέτης, επανάληψης και εμπέδωσης όλων αυτών που έχουν διδαχθεί, έτσι ώστε να φεύγουν για το σπίτι τους με ένα πλατύ χαμόγελο και όχι με ένα βαρύ "πακέτο" Homework.

 

 

Real– Life Learning for Real-Life Skills

Ακολουθήστε μας